5 Spannende en interessante toeristische plaatsen op Bali om te bezoeken

Wonderful Indonesia

Bron: Indonesia.travel

 

Bij het plannen van een vakantie naar het eiland Bali, is het eerste waar u naar zoekt informatie over de toeristische attractie. Voor degenen onder u die voor het eerst op vakantie zijn naar het eiland Bali, de kans is groot dat u niet weet welke toeristische attracties op Bali geschikt zijn voor u om te bezoeken. Daarvoor geven we deze keer een gids voor verschillende toeristische attracties die je op Bali kunt bezoeken.

Het volgende is een lijst van enkele zeer populaire toeristische attracties en zijn altijd een prioriteit voor toeristen om voor de eerste keer vakantie naar het eiland Bali te bezoeken.

1. Tanah Lot-tempel

Tanah Lot betekent in het Indonesisch vertaald land in het midden van de zee. Tanah betekent land, Lot betekent zee.

Zoals de naam al aangeeft, vind je hier een tempel die op een grote rots staat met op de achtergrond de Zuidzee. Deze grote rots ligt midden in de zee. Dan, bij vloed, lijkt de rots gescheiden van het vasteland.

De belangrijkste attractie van deze plek ligt in de schoonheid van de zonsondergang, met het silhouet van de Tanah Lot-tempel die zich vermengt met de golven van de Zuidzee die op de rotsen beuken. Op dit moment zie je veel toeristen die foto’s maken met de achtergrond van de Tanah Lot-tempel.

2. Kuta-strand

Attracties in Kuta Beach zullen altijd worden opgenomen in de lijst met bezochte toeristische attracties wanneer u voor het eerst naar het eiland Bali gaat. Er zijn verschillende belangrijke dingen die Kuta Beach druk maken met toeristische bezoeken. Zoals het aanbieden van witte zandstranden met een zeer lange kustlijn, evenals uitzicht op de zonsondergang. Dan zijn de golven vrij groot en geschikt voor beginnende surfactiviteiten. Als u met kinderen wilt zwemmen, moet uw kind altijd onder toezicht van een volwassene staan.

De belangrijkste activiteit van toeristen tijdens hun vakantie naar Kuta Beach is op het strand zitten, zwemmen, bezienswaardigheden bekijken en naar de zonsondergang kijken. Vanwege de grote belangstelling van vakantietoeristen voor Kuta Beach, zal bijna elke dag de snelweg rond Kuta Beach vastlopen.

Naast de aantrekkelijkheid van witte zandstranden zijn ook de toeristische voorzieningen rond het toeristengebied van Kuta zeer compleet. U kunt gemakkelijk accommodatie, eetgelegenheden, winkelcentra, vervoer en nachtclubs vinden.

3. Uluwatu-tempel

Uluwatu-tempel of Pura Luhur Uluwatu is altijd een populaire toeristische plek geweest voor toeristen die voor het eerst naar het eiland Bali komen. Interessante dingen die toeristen kunnen zien in de Uluwatu-tempel, zoals;

De locatie van de tempel is op de top van een hoge klif, met een klifhoogte van ongeveer 70 meter boven zeeniveau.

Het unieke van de tempelarchitectuur.

Er zijn veel langstaartmakaken rond het tempelgebied, zoals apen in Monkey Forest Ubud.

Vanaf de top van de klif kunnen toeristen het uitzicht op de Indische Oceaan zien.

Tegen zonsondergang kunnen toeristen zonder problemen de zonsondergang van de Indische Oceaan vanaf de top van de klif bekijken.

De locatie voor het kijken naar de beroemdste Kecak Api-dans op het eiland Bali.

4. Ulun Danu-tempel Beratan Bedugul

Voordat je op vakantie gaat naar Bali, zie je veel mooie tempelfoto’s op Instagram, maar weet je niet waar de locatie en de naam van de tempel zijn. Als je een foto hebt gezien van een tempel die eruitziet alsof hij midden in een meer staat, dan is de naam van deze toeristische plek Ulun Danu Temple Beratan Bedugul.

De locatie van de Ulun Danu-tempel ligt aan de oevers van het Beratan-meer in het toeristengebied Bedugul. Volgens Wikipedia ligt het meer Beratan Bedugul op een hoogte van 1200 meter boven zeeniveau. Daarom is de lucht rond het Ulun Danu Beratan-tempelgebied erg koel.

De interessante dingen die de Ulun Danu-tempel Beratan Bedugul populair maken bij toeristen zijn;

Het uitzicht op de Ulun Danu-tempel die lijkt te zweven in het midden van het Beratan-meer, dus het ziet er uniek uit op de foto.

Koele berglucht.

Regel de tuin rond het tempelgebied.

De locatie van de Ulun Danu Beratan-tempel ligt dicht bij de locatie van de botanische tuinen van Bali.

Wonderful Indonesia

5. Kintamani-meer en uitzicht op de berg Batur

Naast het Bedugul-gebied, een toeristisch gebied op het eiland Bali dat ook in de bergen ligt, is Kintamani-toerisme. De hoogte van het Kintamani-gebied is ongeveer 1.500 meter boven zeeniveau, dus de lucht in het Kintamani-gebied is erg koel.

Bovendien is de belangrijkste attractie voor vakantiegangers naar Kintamani het uitzicht op het meer van Batur en het uitzicht op de berg Batur. Er zijn veel locaties om de bezienswaardigheden van de twee te zien, maar de meest favoriete locatie is in Penelokan Village.

De meeste toeristen zien het uitzicht op de berg en het meer van Batur in Penelokan Village terwijl ze genieten van een lunchbuffet in restaurant Grand Puncak Sari Kintamani.

Met deze informatie weet je ook waar je heen moet als je naar Bali reist. Maar naast de vijf bovenstaande plaatsen kun je nog steeds andere plaatsen bezoeken. Voor aanbevelingen, bezoek gewoon de website van Wonderful Indonesia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*